Professionele ovens

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan verse en authentieke producten, met name in de horeca. Klanten zijn op zoek naar die gelegenheden waar het eten niet alleen lekker is, maar ook bereid wordt met verse producten. Een authentieke steenoven draagt eraan bij om juist die veelgezochte sfeer neer te zetten in uw restaurant, bistro of pizzeria.

Niet alleen kunnen gerechten op een unieke en overheerlijke wijze bereid worden, ook lenen onze professionele ovens zich ervoor om alle zintuigen van uw klanten te prikkelen. Zij kunnen namelijk zien hoe de gerechten bereid worden naast een sfeervol vuur, wat een extra dimensie toevoegt aan de beleving.

Maten en modellen
Ons aanbod professionele pizzaovens bestaat uit een groot aantal verschillende modellen en maten. Het grootste onderscheid kunt u hierbij maken tussen de merken 'Amalfi Woodfired Ovens' en 'Hornos De Leña'. Beide fabrikanten bieden ovens van topkwaliteit. Deze ovens zijn uitzonderlijk goed geïsoleerd, waardoor zij de warmte lang vasthouden en het bereiden van verschillende gerechten gemakkelijker maken. Daarnaast zijn de ovens snel op temperatuur en verbruiken zij weinig hout. Hierdoor kunt u iedere dag weer snel aan de slag.

   

De maten van de ovens zijn afgestemd op de binnenmaat (diameter van de bakvloer). Ovens voor professioneel gebruik beginnen vanaf een bakvloer van 100 cm. Wij adviseren u ten zeerste om bij de aankoop van een professionele pizzaoven te kiezen voor een goed geïsoleerde oven.

Vragen of advies?
Komt u er niet uit, heeft u vragen of zou u graag een advies op maat willen? Neem dan contact met ons op.