De Amalfi AD60 zijn de kleinste en lichtste ovens uit de serie van de Amalfi ovens. Ze hebben een bakvloer van 60 cm en u kunt daardoor maar 1 pizza per keer bakken. Aangezien de stand waar de oven op staat dezlefde stand is als van de AD70 de oven daardoor niet veel minder ruimte in beslag dan een AD70. Wij raden u daarom aan om ook vanwege het geringe prijsverschil dan toch een AD70 te kiezen omdat die 10 cm verschil in bakvloer u toch de mogelijkheid geeft om in de AD70 twee pizza's tegelijk te kunnen bakken.
Als u echt de kleinste oven wil is dat natuurlijk geen probleem, ze zijn uit voorraad leverbaar.
Een kant-en-klare verplaatsbare en compacte professionele pizza oven met een hoge capaciteit, dat is de Amalfi Mediterranean AD60 pizza oven. Deze oven is extra geïsoleerd en gemaakt van de beste materialen.
De oven is een echte blikvanger in de tuin of op het terras en staat in het middelpunt van de belangstelling als u uw kookkunsten gaat tonen.
Wij hebben deze oven uitvoerig getest en zijn zeer goed te spreken over deze kleine krachtpatser.
De oven heeft een korte opwarmtijd en verbruikt weinig hout.
Zelfs al is de temperatuur in de oven binnen 1000 graden dan kunt u aan de buitenkant nog uw hand op de oven leggen.
Kan het beste onder een afdak geplaatst of afgedekt worden in de winter.
Is door 4 personen over korte afstanden te verplaatsen door middel van de vier demontabele handgrepen. U plaatst de oven waar u wilt. De Amalfi ovens AD60 en AD70 hebben het voordeel dat ze vrijwel overal geplaatst kunnen worden omdat wij deze ovens op hun zijkant kunnen zetten en dan zelfs nog door een deur van 60 cn breed kunnen, door het huis, door de garage, tuinhuis , over het gras of grind, er is bij deze ovens geen excuus dat deze niet te is te plaatsen.
Blijft lang warm, zelfs tot de volgende dag. Een pizza bakt u in 1,5 - 2 minuten en verder kunt u er brood in bakken, koken, stoofschotels maken enz.